Vår Gud er større enn Frykten

Av: Administrator
19/02-2019

Livet er den største gaven Gud har gitt oss, hvor vi opplever mange ulike følelser som glede og sorg, motivasjon og ubehagelige stunder med frustrasjon og ikke minst modighet og fryktet.


En gang stilte jeg et spørsmål til meg selv og jeg vet ikke om du har gjort det samme, men spørsmålet var; hva har jeg latt være å gjøre på grunn av frykt som jeg i dag angrer på? Jeg tenkte det hadde vært utrolig bra å spole tilbake tiden og gjøre de tingene på nytt, men en tidsmaskin står ikke på bønnelista.

Visste du at setningen «ikke vær redd» er skrevet i bibelen 365 ganger? Det betyr at du kan lese en av de hver dag i løpet av et år. Vår hverdag er full av valg, alt fra hva vi skal ta på oss, hvem vi skal gifte oss med, hvor vi skal kjøpe hus eller hva vi burde distansere oss fra av uvaner og ting som ikke gjør oss godt.

Det viktig å huske på at vi aldri er alene. Gud er alltid med og ikke fordi jeg sier det eller fordi vi har hørt det i kirka, men fordi det er et løfte han har gitt oss. Det hender allikevel at vi føler oss alene, som at han har forlatt oss og livet blir for mye å bære. Vi ber og vi ber, men ingen svar eller mirakel skjer. Da vil jeg si deg noe; Han er nær og han passer på deg gjennom sitt ord og alle de menneskene han har plassert i livet ditt.

Josva 1:9

Har jeg ikke befalt deg: Vær frimodig og sterk! Frykt ikke, og vær ikke redd! For Herren din Gud er med deg i alt det du tar deg fore.


Jeg prøver ikke å si at frykt er dumt, men ikke la frykten stjele vakre øyeblikk i livet ditt!

Må Gud velsigne akkurat deg!

Hilsen Daniel Oviedo
Ungdomsarbeider i Herøy Frikykje