"Det gjør meg glad"

Av: Administrator
01/06-2009

Les det nye nummeret av månedsmagasinet med mellom anna hovedpastor Erhard Hermansen sin artikkel "Det gjør meg glad", nytt fra Herøy Gospelkor sin turne og intervju med områdeleiar i misjonsavdelinga i Frikyrkja, Karin Riska.


Les månedsmagasinet

Det er mye som gjør meg glad, ja det er faktisk ikke så mye som skal til for å glede meg. Jeg er gift og er pappa til tre fantastiske gutter. Jeg har hus og nok mat. Jeg bor i et land med frihet og trygghet. Jeg har et arbeid som gjør meg glad og tilhører en menighet som gjør meg glad og takknemlig.

Jeg ble gledet meg stort når jeg satt meg ned for å høre Herøy Gospelkor åpne sin miniturne. Jeg frydet med i Herøy Fritidsbad sammen med 50 - 60 barn og voksne fra barnekora Lisje-Frik og Baluba.

Jeg lever hver dag i visshet om at når Jesus har frelst meg, da er jeg Guds barn.

Det er så mye som gjør meg glad, og likevel - jeg glemmer så ofte å takke.

I Bibelen står det "Takk alltid vår Gud og Far for alt i vår Herre Jesu Kristi navn" (Ef. 5. 20)

Martin Luther sa som en forklaring til den første trosartikkel om skapelsen, og etter å ha nevnt alt det vi har fått; "for alt dette skylder jeg å takke og love ham, tjene og lyde ham"

Vi har nylig feiret 17. mai. Nasjonaldagen vår kalte Henrik Wergeland en takkedag. Jeg tror vi trenger å minne oss selv på at å takke er en viktig ting. Vil du som jeg - bli litt flinkere til å takke, gi uttrykk for gleden over alt vi har.

Takk Gud og din neste!

Så... takk skal dere ha alle sammen!

Erhard Hermansen, pastor

Les månedsmagasinet