Livet i samfunnsklemma!

Av: Administrator
11/11-2015

Lørdag 28. og søndag 29. November kan du møte Lill May Vestly i Herøy Frikyrkje. Foredragene hennes er unike, omtalte og etterspurte, og vekker, underholder og inspirerer! Du kommer til å gråte og le – og våkne! – av en levende, fargerik og bunn ærlig samfunnsanalyse du aldri har hørt maken til! En unik stemme som snakker folkelig, akademisk og politisk, rett fra morshjertet, levra og folkedypet.


Lill May Vestly

Lill May Vestly (39 år) er trebarnsmor, fostermor, skribent, foredragsholder og meningsleverandør. Hun er særlig opptatt av familiens livsvilkår og betydningen av relasjonen mellom mor og barn. Hun hoppet selv av karrierekarusellen for å være hjemme med barna en stund, og opplevelsene rundt den prosessen fødte et dypt engasjement for mor og barn.

Lill May Vestly ble en kjent stemme i samfunnsdebatten da hun i 2010 skrev den omtalte kronikken ”Kjære feminister! Jeg er en husmor fra Sørlandet …” I kjølvannet startet hun Morsrolleorganisasjonen – Tid for barn. Begge deler skapte sørlandsk mediehistorie. Hun har siden talt to ganger på Oslo Symposium, er intervjuet i bokform og flere reportasjer, er sitert i landsmøtetaler og Stortingets spørretime, har skrevet kronikker og holdt foredrag, og har flere ventende bokprosjekter i skrivebordsskuffen. Lill May ble kristen i 2013 og samme år ble hun kåret til ”Årets Jesuskvinne” for sitt engasjement. Hun er universitetsutdannet innen samfunnsfag og humanistiske fag, og har arbeids-, grunder- og ledererfaring fra ulike bransjer og foreningsliv.

Lill May Vestly holder foredrag, politiske taler og festtaler, leser poesi og danser i ulike settinger. Alltid med humor og et kritisk blikk på vår kulturs moderne forestillinger om menneskesyn, kjønn, relasjoner, livsstil, tro, verdivalg og familiepolitikk.

Lørdag blir det seminar med tema “Adam og Eva i samfunnsklemma” og søndag taler hun på gudstjenesten og har valgt teamet “Ett år med Gud! Rapport fra en forskrekket nyfrelst!”