Jentegruppa Seven i Herøy Frikyrkje

Av: Administrator
11/09-2013

Førstkommende lørdag og søndag kan du på nytt møte med den populære jentegruppa SEVEN i Herøy Frikyrkje. I tillegg til jentegruppa kommer barneartisten Savannah, og barnekora i Herøy Frikyrkje, Lisje-Frik og Baluba blir med begge dagene.


Jentegruppa Seven ble startet i 2003 og har hele tiden vært aktive kristne barneartister. De feirer i år sitt ti års jubileum og har i den anledning gitt ut en ”Samletrippeboks” med 22 av sine beste sanger og videoer, og i november kommer de med ny CD.

Sammen med sin leder Melinda Løver holder de rundt 80 konserter hvert år, møter tusenvis av barn på gospefester landet rundt, og har gitt ut åtte CD’er som til sammen er solgt i over 55000 eksemplarer.

Høsten 2012 gav jentegruppa Seven sammen med Savannah ut CD’en ”Tommel opp”. Savannah er seks år og datter av Melinda Løver. I 2011 debuterte Savannah som solist på CD’en ”Det er gull”, også da sammen med jentegruppa Seven.

Sangene handler om det barn opplever, om livet med Gud og vennskap med hverandre.

Jentegruppa Seven har ved flere anledninger besøkt Herøy og nå har du muligheten til å møte dem igjen.

Helga er et kickoff for Frikyrkja sine barnekor Lisje-Frik og Baluba, som består av nesten 100 sangere. Barnekora blir med både på konserten lørdag og familiegudstjenesten søndag hvor familiemusikalen ”Bibelen på 60 minutter” blir fremført.

Velkommen til gospelfest i Herøy Frkyrkje lørdag og søndag.