Velkommen til møtehelg med Jens Petter Jørgensen

Av: Administrator
19/03-2004

Fredag 26. - Søndag 28. mars er Jens Petter Jørgensen tilbake i Herøy Frikyrkje. Jens Petter Jørgensen er kanskje mest kjent som mangeårig leder av OASE bevegelsen i Norge. Han har vært pastor i Lørenskog Frikirke, lærer ved Ansgar teologiske seminar og fast andaktsholder i Vårt Land. Han er for tiden ansatt i Frikirkens Landsmisjon og i Willow Creek Norge.


Jens Petter Jørgensen kom i 1999 ut med boken "Sterk nok til å være svak" og dette var tema sist han besøkte Herøy Frikyrkje. Sist han var her samlet både møter og seminar godt med folk, og responsen var overveldende positiv.

Denne gang venter vi enda flere. Jens Petter Jørgensen er en meget jordnær, utfordrende og dyktig forkynner. Når vi denne gang inviterer til møtehelg med Jens Petter Jørgensen vil helgens hovedtema være "Varme relasjoner".

Hvordan bygge fellesskap og varme relasjoner? Hvordan bygge fellesskap som tar vare på hverandre og hvor vi kan vokse? Kjærlighet kan vanskelig måles, men frukten av kjærlighet og omsorg kan registreres. Jesus sier; "Et nytt bud gir jeg dere: Dere skal elske hverandre. Som jeg har elsket dere, skal dere elske hverandre. Har dere kjærlighet til hverandre, da skal alle kunne se at dere er mine disipler". Det handler om en troverdig og praktisk kjærlighet.

Be med deg familie, venner og naboer til en innholdsrik helg i Frikyrkja.