"Glad sang kveld" med Sjømannskirka

Av: Administrator
18/02-2004

Herøy Frikyrkje har etter hvert fått til et svært godt samarbeid med sjømannskirka, og de to siste åra har vi kunnet glede oss over spennende besøk fra dem.


I år mener vi å ha ekstra stor grunn til å invitere deg til et møte med Sjømannskirka, Norsk kirke i utlandet. Med den alltid så levende sjømannspresten Ole Dagfinn Sky i spissen inviterer vi til storsamling i Frikyrkja, ja vi sier; "Velkommen til glad sang"

Fra sjømannskirken kommer sjømannsprestene Ole Dagfinn Sky, Jørn Henning Theis og Petter Skants. Fra Frikyrkja deltar pastor Erhard Hermansen. Og vi har med et stort orkester bestående av Per M. Lindseth (flygel), Carolyn Moltu (sang), Ottar Nygjerde (Trompet), Hege Nygjerde (piano), Paul Arne Ulstein (Keybord), Ragnar Øverbøe (Bass), Jostein Nærø (Gitar) og Bertil Tødenes (slagverk).

Dette er en kveld du ikke kan gå glipp av. Be med deg familie, venner og bekjente så møtes vi i Frikyrkja søndag 22. februar kl.19.00!

I forlengelsen av møtet blir det skikkelig "Kjerkekaffi" i kjelleren på godt Sjømannskirke vis! Velkommen til "Glad sang kveld" med Sjømannskirka i Frikirka!