Flagget til topps på Menighetsweekend!

Av: Administrator
23/09-2012

Siste helga i august var menigheten igjen samla til weekend på Orreneset Misjonssenter. Rundt 55 store og små hadde meldt seg på, både gjengangere og nykommere. Maten smakte som vanlig usedvanlig bra, selv om det var en viss spenning ved hvert måltid knytta til hvilket bord som skulle få forsyne seg først. Slike små spenninger er det mange av for den som liker å være på leir! Og det er det etter hvert mange av våre barn som gjør. Derfor har det vært viktig for oss som menighet å arrangere denne weekenden i oppstarten av høstsemesteret. Den gir oss anledning til mer fellesskap, både organisert og uformelt.


Vakker utsikt fra Orreneset!

På programmet i år stod en ny type sporlek inspirert av konseptet ”vinn på minuttet.” Vi stabla, balanserte og skøyt! Innsatsen var upåklagelig og været holdt akkurat til at det ble en hyggelig og fellesskapsbyggende opplevelse. Vi rakk også en herlig fotballkamp før regnet meldte seg. Så bading ble det så som så med, selv om noen kunne melde om ufrivillig tidlig vekking lørdag morgen pga. noens reaksjoner på temperaturen i badevannet!


Vennefloka var årets aktivitet inne!

Pastorene i menigheten delte på å undervise og aktivisere barn og voksne, og temaet vi spant rundt handla om at vi alle har vår plass som bare vi kan fylle i fellesskapet. Vi har alle frelse og nytt liv i Jesus, men så har vi hver og en fått en unik utrustning til å delta aktivt i Guds rikes spennende arbeid. Dette er et tema som kommer til å prege høstens undervisning.


Flagget ble heist som innledning på dagsprogrammet.

Menighetsrådet har bestemt seg for å arrangere weekend samme helga i årene framover, og Orreneset er booka siste helga i august fram til 2015 i første omgang. Så vi håper at flere folk i alle aldre vil bli med neste år!