Menighetsfest for hele familien

Av: Administrator
25/11-2003

"God dag herre Konge!" Slik hilste Kåre Kvalsvik på Ole Arild Bø som for anledningen tillot seg å være konge, og spurte hvordan Kåre hadde hilst Kong Harald på slottet.


Kåre Kvalsvik hadde tidligere i måneden audiens på slottet for å takke for fortjenestemedaljen han tidligere i år mottok. Kåre Kvalsvik fortalte levende og friskt om veien gjennom fuglesalen og inn til et god og nært møte med kongen. Ole Arild Bø tillot seg spøkefult og spørre om Kåre hadde spurt om nytt fra Haakon og Mette Marit, men Kåre Kvalsvik forsikret om at den slags måtte man oppdatere seg selv på.

Søndag 23. november var det menighetsfest i Frikyrkja, og det var et rikt program som møtte den festkledde forsamlingen. Kåre Kvalsvik som ellers fortalte om noe enkel servering, og lite sitteplass på slottet fikk løfte fra pastor Erhard Hermansen om at han her skulle få både påsmurte skiver, kake, og en god sitteplass

Festen var tilrettelagt alle aldersgrupper. Siv Anne Sævik, Tomine Sævik og Karoline Frantsen bidro med rollespill om tilgivelse. Et rollespill som passet barna såvel som de voksne. Dansegruppen NonStop var med, Marit Runde deltok med sang, og eldste Helge Storøy åpnet festen. Pastor Erhard Hermansen talte over teamet "Immanuel - Gud med oss". "Gud er nærmere enn du tror" sa pastor Erhard Hermansen, og understreket i sin tale hva dette Gudsnærværet fører til.

Det hele ble avsluttet med et skikkelig festmåltid, og etter nærmere tre timer gikk den festkledde forsamlingen hver til sitt med visshet om Immanuel sitt eget løfte "Se jeg er med dere alle dager inntil verdens ende".