Vellykket HalloVenn -party i Herøy Frikirke

Av: Administrator
09/11-2011

Mandag 31.oktober kom over 120 utkledde barn på HalloVenn-party i Herøy Frikirke. Det var var barn i fra alle klassetrinn på barneskolen og fra hele kommunen. Små superhelter, "fine fruer" spøkelser, snille hekser, loffere, pirater, feer, ole brum, en stor flok babyer i forskjellige størrelser og en imponerende flokk til med utkledde barn summet rundt aktivitetene i kafeområdet i nye Herøy Frikyrkje.


De leiket, danset og satte til livs over 200 pølser. De kastet piler på ballonger, tråkket på ballonger i snor på beinet og blåste med sugerør i bordtennis-fotball. Klassikere som stolleiken og danse/frys-leiken slo også an.Men etter hvert meldte det på forhånd opparbeidede godtesuget seg. Deltagerne ble da samlet på 2 lange rekker og geileidet ned i ungdomsavdelingen i kjelleren, der en godtebuffet med 20 kg smågodt ventet. Det lille som var igjen i bollene var det flere av de medbrakte voksne som var behjelpelig med. Golvet måtte tas i bruk i kjelleren som normalt regnes som full med 80 personer, og godteriet gikk ned på høykant.


Klovnen Fix viste oss med sine flotte ballonger temaet for HalloVenn: Godt vennskap! Mottoet for dette landsomspennende konseptet er Å gjøre mot andre det du vil de skal gjøre mot deg, og så langt vi registrerte fulgte de frammøtte opp dette mottoet.

Da Klovnen hadde tryllet litt var det tid for ballongdyr til de minste. De største engasjerte seg i nok en ballong-leik. 4 lag konkurrerte i få flest mulige oppblåste ballonger inn i en kjeledress med en person inni. Innsatsen var upåklagelig, og da nåla skulle avgjøre hvem som vant var stemninga høy. Vinner laget hadde 69 ballonger inne i dressen!


Med ny kirke har menighetene en visjon om å arrangere forskjellige arrangement både for store og små som er med på å gjøre tersklene lavere slik at flere blir kjent med kirka.Vi har hatt 2 vellykka konserter for voksne denne høsten og skal ha 2 til for barn. Folkemøte med Egil Svartdahl og lovsangskveld med Ian McCormack har samlet over 200 på en hverdagskveld.

Sistnevnte møte ble arrangert samtidig med HalloVenn, noe som vi ikke hadde kunnet gjøre i den gamle kirka. Alt i alt var HalloVenn-partyet en suksess og vi håper på gjentagelse neste år.