Verdilunsj med TV pastor Egil Svartdahl

Av: Administrator
07/08-2011

I september kan vi glede oss over å ta i bruk et helt nytt kirkebygg. Det ser vi virkelig frem til. Mange har bidratt til at dette nå er en virkelighet og vi ønsker å markere åpningen bredt.


TV pastor Egil Svartdahl vil holde hovedforedraget under verdilunsjen 13. september!

Vi ønsker å bygge gode broer mellom oss som menighet og ulike aktører i nærmiljøet. I forbindelse med dette inviterer vi 13. september kl.11.00 til en verdilunsj hvor vi spesielt inviterer næringslivet og offentlige ansatte, men som er åpen for alle.

Det koster ikke noe å delta, men av hensyn til servering må alle melde seg på (70087800 eller post@frikyrkja.net)

Herøy Kommune har en visjon som lyder ”Ei båtlengde føre” og som kommune er vi altså to ganger på kort tid blitt kåret til årets næringsby. Det sier mye om verdiskapning, men kan verdiskapning måles i annet enn penger!?

TV pastor Egil Svartdahl vil delta og har hovedinnlegget denne dagen. Han har gjennom de siste årene besøkt en rekke arbeidsplasser gjennom TV2 programmet ”Pastor på prøve”, blant annet som ”ansatt” i AaFK og Ekornes. Egil Svartdahl sitt foredrag har temaet ”Verdienes verdi”.

Vår rådmann Rune Sjurgard har også sagt ja til å ha et innlegg og det samme har reder Per Sævik. Per Sævik vil snakke om temaet ”Hva gjør en arbeidsplass god”. Det blir ellers kulturelt innslag ved Bjørn Holum.

Pastor Erhard Hermansen anbefaler dagen for alle og håper at svært mange ansatte i privat og offentlig sektor blir med denne dagen.

Flygeseddel-Verdilunsj-13092011.pdf