Glimt fra årets Visjon!

Av: Administrator
27/07-2011

Tradisjonen tro samlet Den Evangelisk Lutherske Frikirke seg til sommerstevne med over 1000 deltakere på Stavern folkehøyskole Fredtun fra 20.-24. juli.


Årets Visjon på Stavern Folkehøyskole er over for denne gang. Visjon er særegent ved sin kombinasjon av rekreasjon og fellesskap i tunet. Det er variert program som spenner fra storfamiliesamlingen ”Hits for alle”, til nattverdsamling og konserter.

Temaet for årets Visjon var ”Hellig Gud – Hellig folk” og teksten Efeserbrevet 4 om ”Guds fulle rustning” gikk igjen på alle HITS for alle samlinger.

Årets visjon startet med nydelig sol, mens kraft regn gjorde helga til en våt opplevelse. Stevnet var også fylt med mye glede, samtidig som hendelsene i Oslo og på Utøya satte et sterkt preg på siste del av stevnet.

Årets visjon var møter med Ronny Hood (Hits for alle), Tonje Haugeto Stang, Sven Aasmundtveit, Rune Tobiassen, tvillingduoen Garness m/band, Tyrkisk basar, et spennende og godt tilrettelagt barne- og ungdomsopplegg med mer!

For den som ikke fikk med seg årets Visjon er det en ny mulighet allerede neste år!

- Visjon, Frikirkens sommerstevne, er Frikirkens viktigste årlige samlingspunkt i idylliske Stavern. Visjon har blitt arrangert på Stavern folkehøgskole Fredtun siden 1982 og har hatt som mål å begeistre og fornye Frikirkemedlemmer i alle aldre, skriver pressekontakt for Visjon, Morten Dahle Andersen i en pressemelding.