Herrens glade guttær!

Av: Administrator
14/06-2011

Når vi er på tur er vi guttær” sier musikals leder i mannsmusikken fra Greåker, Terje Grandahl. Når vi kommer sammen er det rom for både latter og gråt. Vi er en stor søskenflokk som har omsorg for hverandre.


Fra 1. – 5. juni besøkte mannsmusikken fra Greåker Frikirke Sunnmøre. Med base på Runde turnerte de Sunnmøre med sang og vitnesbyrd.

I Herøy deltok de på gudstjenester, sangmøte og skipsdåp.

Mannsmusikken er en gjeng mannfolk som har tatt imot Jesus som sin frelser. De er "godt voksne" menn med ulik yrkesbakgrunn, som ønsker å få dele evangeliet om Jesus gjennom sang, musikk og vitnesbyrd”.

Terje Grandahl har i snart 60 år vært en del av mannsmusikken som startet som juniormusikken. Han sier; – Når vi kommer sammen, er vi ”guttær”. Hovedsaken er evangeliet om Jesus. I tillegg kommer fellesskapet. Vi hjelper hverandre, vi er ”guttær” som prøver å ta oss av hverandre. Det blir en egen ånd når bare menn kommer sammen. Det blir en annen åpenhet og trygghet.

Vel tilbake i Greåker oppsumerer Terje Grandahl besøket slik ”Vi er takknemlige for de dagene vi fikk ha sammen med dere og de ulike samlinger vi fikk være med på og det var inspirerende for oss med de mange gode tilbakemeldinger”.