Superheltene!

Av: Administrator
04/05-2011

Det runger over hele salen "Jeg er en superhelt for Gud er med meg". Mellom 60 og 80 superhelter samles regelmessig til Lisje-Frik og Baluba, menighetens to barnekor.


Øvelsene er en variasjon av sang, andakt og leik. Lisje-Frik er barnekoret for dem som er under skolealder, mens Baluba har sangere fra første klasse og oppover. Det siste året har det også vært et eget tilbud til de aller eldste i Baluba sammen med Elise Nærø.

Onsdag 4. mai hadde barnekora semesteravslutning, og markerte også siste øvelse på Fosnavåg bedehus. Fra semesterstart til høsten vil øvelsene være i det nye kirkebygget.

Semesteravslutningen ble innledet med "Liten, men ikkje et null" som alle Lisje-Frik øvelser starter med før det ble servert is, boller og saft, og kaffe til foreldrene. Ja, for det er mange foreldre på barnekorøvelsene også. På onsdagens øvelse var rundt 20 foreldre tilstede.


Siv Anne Sævik som dirigerte Baluba tidligere var hentet for for å holde dagens andakt. Ikledd rød kappe fortalte hun historien om den lille mannen Sakkeus og hans møte med Jesus. Hun understreket hvor viktig det var å tilgi og be om tilgivelse.


Linn Therese Sævik som dirigerer Baluba fikk ungene med på sanger som "Jeg er en superhelt" før det var tid for sangleik og så var korøvelsen slutt.

Alle som har lyst til å synge i barnekor er velkommen på Lisje-Frik og Baluba når de starter opp igjen til høsten.