Familiedag i Herøy Frikyrkje

Av: Administrator
15/04-2011

Påska ble tjuvstarta da Herøy Frikyrkje hadde familiegudstjeneste søndag 10. april. Tema var Hva Jesus har gjort for oss på korset og mange farger og andre virkemidler ble tatt i bruk for å illustrere det.


Gudstjenesten var fylt av sang av husband med 3 dyktige forsangere og barnekoret Baluba.
Først ut var 1. klassingene Una Myren, Sigve Hermansen og Marta Skorpen Lande (bildet) som fikk barnesalmeboka. Barnesalmeboka er en gave fra flere rederlag og kirkene i Herøy. Det er ei flott bok som gir vår kristne sangskatt videre til barna. Alle sangene unntatt en i gudstjenesten var hentet fra denne boka, og 1. klassingene stilte sporty opp og lærte bevegelser på en av dem: Halleluja, Opphøy Jesus.


Etter en god gudstjeneste med påskestemning i ord og temperatur, ble det servert kirkekaffi og pølsemiddag. Noen familier ble igjen og hørte på familiekonsulent i FriBU, Elin Torkildsen, snakke om ”Tro på hjemmebane” Et tema Herøy Frikyrkje ønsker å sette fokus på da all statistikk viser at det er den trosformidlingen som leves ut i hjemmet som er den som betyr aller mest for barns trosutvikling.