For vi er Guds medarbeidere

Av: Administrator
18/06-2010

Under den overskriften samlet vi alle som ville være med på medarbeiderfest onsdag 16. juni. Rikelig med reker var kjøpt inn, bordene var pynta og vi gledet oss over hver enkelt som kom.


Det ble en gledelig aften med god mat og prat, sang og andakt i kirkesalen og avslutning med kaffi og en godbit - samt kam. Johanne Leinebø holdt andakt til oppmuntring for medarbeidere i Guds rike og Jørgen Waage og Ragnar Ørstavik (bildet) gav forsamlingen en musikalsk opplevelse over kjente sanger.

Medarbeiderfest er en del av Herøy Frikyrkjes strategi for satsning på ledere. Vi er glade for hver eneste som setter av tid til forbønn, givertjeneste, vasketjeneste, butikktjeneste, barne- og ungdomsarbeid, diakoni, eldstetjeneste og lista kunne fortsette. Alle er vi medarbeidere og vi er verdt en fest. Vi har som mål at alle som kaller Herøy Frikyrkje sin menighet skal få hjelp til å finne sin tjeneste utifra nådegaver, krefter og tid tilgjengelig.

Et viktig poeng med denne festen var at de ulønna ikke skulle løfte en finger for at det skulle bli fest. Så staben med pastor Erhard Hermansen i spissen planla og gjennomførte festen. Vi er svært glade for å ha en stab på fire dette vårsemesteret og det var kjekt å kunne avslutte med å lage til fest! Takk til alle medarbeider, dere som var på festen og dere som ikke kunne komme.

Med dette ønsker staben alle en velsigna sommer!