Visjon

Av: Administrator
12/05-2010

Visjon er Frikirkens årlige storsamling på Fredtun folkehøyskole i Stavern. Sommerstevnet foregår fra onsdag 21. juli til søndag 25. juli. Visjon samler deltakere fra hele landet, i 2009 var ca 1200 deltakere på stevnet. Årets tema er "Vår Far i himmelen!".


Karin Riska som er leder for hovedkomiteen sier "Det er mye å glede seg over når det gjelder Visjon, en av gledene er at vi ser at flere og flere menigheter er representert på Visjon, enten ved enkeltpersoner, eller ved grupper. Det synes vi er flott, fordi vi ønsker at dette skal være et årlig hovedsamlingspunkt for alt Frikirkefolket, og også noe menigheten kan dra på sammen. Å reise på Visjon sammen som menighet, styrker fellesskapet, og vil være både en positiv opplevelse i seg selv, og en inspirasjon i det videre menighetsfellesskapet. Vi ønsker at barn, unge og voksne skal få oppleve godt fellesskap, få inspirerende forkynnelse, og rett og slett ha det moro. Vi ønsker at Visjon skal være en opplevelse som følger deg langt inn i høstmørket, og helt til neste sommer og neste Visjon".

Karin Riska sier "Vi ønsker at vi alle skal bli berørt av Gud under stevnet, så vi oppfordrer dere til å være med å be for forberedelsene, og gjennomføringen. Må Gud lede oss dit han vil, styrke oss i troen, fylle oss med sin fred, og på ny tenne oss til innsats for verden rundt oss. Må vi virkelig få en opplevelse av Guds bankende farshjerte for oss og verden rundt oss i løpet av disse julidagene i Stavern".
På Visjon er godt tilrettelagt enten du er barn, ungdom, voksen eller eldre. Årets talere er blant andre Erik Johansson, Labit Madanat, Linn Sæbø og Arnfinn Løyning. Det blir konsert med Ola Ohm og St. Morritz, "Ung Visjon" med Mini Hits, Yess 2010 og mye mer.

Les mer om Visjon 2010 på; www.frikirken.no/visjon

Følg også Visjon 2010 på facebook; www.facebook.com/pages/Visjon-2010/347797778328