Eivind Frøen er hovedtaler på felleskirkelig pinsefest!

Av: Administrator
29/05-2003

Frikirken og Den norske Kirke har i år gått sammen om pinsefeiring. Hovedtaler er Eivind Frøen. Eivind Frøen er en kapasitet og kjent som grunnleggeren av Ungdom i Oppdrag i Norge på 70- tallet. Han er etterspurt på konferanser og møteserier i inn- og utland. Hans forkynnelse har vært livsforvandlende for mange mennesker. Sammen med kona Margareth er han mye brukt på ekteskaps weekender og familieleirer. De siste årene har Eivind Frøen stått sentralt i organisasjonen Asia Link.


Foruten Eivind Frøen kommer rundt 15 personer som alle har bakgrunn fra Ungdom i Oppdrag sitt familiearbeid. To av ekteparene driver en stiftelse ved navn HAGO. Stiftelsen HAGO er en barnevern institusjon som ble stiftet i 1988 av Marit og Svein Hafnor fra gården HAfnor, og Kirsten og Erik Bjerke fra gården GOmnes. Etterhvert har flere familier blitt med i teamet.

Familiearbeidet i Ungdom i Oppdrag har vært til stor inspirasjon for dem, og sammen med flere ildsjeler har de hver sommer familieleiren Ha-Go Camp. Her er gode kontakter knyttet til en rekke personer i Herøy, og vi er svært glad for at de i år som i fjor tar turen hit for å dele av sin glød, inspirasjon og velsignelse med oss.

Du har kanskje skjønt det. Dette er inspirasjonsmøter du ikke bør gå glipp av. Det er også møter du bør invitere med deg naboer og venner.

Lørdag kveld blir det storfamiliesamling i Herøy Kirke med blant annet Frikirkens barnekor Baluba, pastor Erhard Hermansen, foruten tilreisende gjester. Under talen blir det eget barneopplegg.

Søndag er det gudstjeneste i begge kirkene. I Frikirken taler pastor Erhard Hermansen, mens Eivind Frøen taler i Herøy Kirke.

Søndag kveld er det møte i Frikirka hvor Eivind Frøen taler og sokneprest Ole Brubakk leder.

Det hele avsluttes mandag morgen med møte i Herøy Kirke hvor alle tilreisende gjester deltar, samt lokale krefter som koret Kvit Sektor.

Velkommen til felleskirkelige inspirasjonsmøter i Herøy Kirke og Frikirken.