Konfirmasjon søndag 27. april 2003

Av: Administrator
21/05-2003

Etter nesten et år med konfirmasjonsforeberedelse var en fullsatt kirke samlet til konfirmasjonsgudstjeneste 27. april. Foruten samtale med konfirmantene, hadde de flere innslag. Blant annet hadde fem av konfirmante øvd inn en dans til velsignelsen som markerte avslutninga av ei flott konfirmansjonsgudstjenesten.


Arnhild G. Runde spurte tre av konfirmantene hvordan konfirmasjonsåret hadde vært, og om de hadde lært noe nytt; Ingalill Hatlen svarte "Masse nytt! Vi har lært kva forskjellige ord i Bibelen betyr, for eksempel Hellig, og mykje anna". Malin Storøy sa "Eg har lært meir enn eg trudde på førehand. Vi har lært meir bibelvers, og har lært en del utenat". Jan Åge Sundnes sa "Ja, vi har lært mykje. Og det har ikkje vore kjedeleg".

På bilde ser vi foran fra venstre; Ingalill Hatlen, Monica Torvik, Jan Åge Sundnes og Malin Storøy. Bak frå venstre, Hanne Sofie S. Goksøyr, pastor Erhard Hermansen og Mildrid Kristine Nerland.

I august starter et nytt konfirmantkull opp, og da blir både pastor Geir M. Lande og pastor Erhard Hermansen med å underviser. Skulle det være andre enn menighetenes egne som kan tenke seg å stå til konfirmasjon i Frikyrkja er det bare å ta kontakt med pastor Erhard Hermansen.