Alpha fest i Herøy Frikyrkje

Av: Administrator
10/08-2004

Livet stiller oss overfor mange vanskelige spørsmål. Om meningen med det hele, om døden, om Gud - og hvem er nå egentlig denne Jesus? Mange velger å leve med sine spørsmål, men for andre kommer tider da man trenger svar som er til å stole på. ALPHA kurset er laget for å gi deg svar på dine spørsmål.


Forvandlet liv!

Jesus forvandler menneskeliv. Han gjorde mye spennende og sa mye som utfordret, men når alt kommer
til alt var hans oppdrag å legge til rette for at mennesker kunne bli forvandlet.

I Alpha-arbeidet opplever vi at menneskeliv forvandles. Det er mange mennesker som trenger å oppdage dette. Gjennom Alpha-festen i september ønsker vi å komme i kontakt med deg for at du kan oppdage mulighetene hos Jesus.

"Derfor, hvis noen er i Kristus, er han en ny skapning. Det gamle er borte, se, det nye er blitt til". (2 Kor 5, 17)

Mange er usikre på hva et Alpha kurs er. Gjelder det deg har du mulighet til å blir med på Alpha fest 17. september kl.19.00. Du blir ikke alene, for over hele landet vil det bli arrangert Alpha fester denne kvelden. Har du gått på et Alpha kurs tidligere, eller vet hva et Alpha kurs vil bety for folk, vil vi utfordre deg til å be med noen på Alpha fest, og om de vil, på Alpha kurset som starter opp 23. september kl.19.00.

På Alpha festen blir det god mat og spennende program. Du vil blant annet møte Egil Svartdal i et videoinnslag fra Søndagsåpent i TV2. Det blir en kort presentasjon av Alpha kurset, slik at du skal vite hvordan kurset er. Kveldens hovedtaler er menighetens hovedpastor Erhard Hermansen. Erhard Hermansen vil også undervise på Alpha kurset. Alpha festen koster 100 kroner som dekker maten, men her kommer nok et utfordring; Hva med å invitere med en venn på Alpha fest og betale festen for gjesten!?

Du melder deg på til Frikyrkja på telefon 70087800 eller epost post@frikyrkja.net innen 14. september. Selv om du kommer på festen trenger du ikke gå kurset.