Våren 2013 starter vi opp nytt Alpha-kurs

Av: Administrator
12/12-2012

Endelig er vi klar for en ny runde med Alpha-kurs i Herøy Frikyrkje. Mer enn 200 har gått på Alpha-kurs tidligere og vi gleder oss til å starte opp nytt kurs våren 2013.

I Alpha er det anledning til å utforske den kristne tro i et åpent og avslappende miljø. Kurset består av 10 ukentlige og tankevekkende samlinger.


Mange leter etter svar, kanskje du er en av dem. Alpha er en anledning for deg til å utforske den kristne tro i et åpent og avslappende miljø. Kurset består av 10 ukentlige og tankevekkende samlinger.

Midtveis i kurset reiser vi også bort på weekend hvor det blir god tid til fellesskap og undervisning. Mange opplever weekenden som et høydepunkt i Alpha-kurset.

Alpha har lav terskel, det er vennlig og det er moro! I tillegg er Alpha noe som de aller fleste kirkesamfunn i Norge støtter opp om. Mer enn 10 millioner mennesker over hele verden har funnet ut at det er vel verd å gjennomføre Alpha i kirker, bedehus, i et hjem, på studiestedet eller i et fengsel.

Nå kan du bli med på å utforske de livsviktige spørsmålene.


Pastor Erhard Hermansen er en av dem som underviser på Alpha-kurset våren 2013. Alpha-kurset gir deg anledning til å utforske den kristne tro i et åpent og avslappende miljø.

Alpha er for alle som er interessert! Alle er velkommen på Alpha, og det er mange forskjellige grunner til at mennesker deltar. Alt fra noen som prøver å finne ut om Gud finnes til at noen rett og slett søker et nytt miljø og nye venner.


Praktisk informasjon:

Kursstart:
31. januar 2013

Pris:
Kr. 700 (dette inkluderer kveldsmat hver kurskveld, kursmateriell og en weekend)
- Prisen skal ikke være noen hindring, så er økonomien vanskelig i en periode så ta kontakt så vil vi finne en løsning som gjør at du kan delta likevel.

Påmelding:
Herøy Frikyrkje, telefon: 70087800
Epost: post@frikyrkja.net