Lederdager i Herøy Frikyrkje 11.-12. februar 2011

Av: Administrator
03/12-2010

Det er med stor glede vi igjen ønsker velkommen til lederdager i Herøy Frikyrkje. Undervisningen foregår på storskjem og titusener har allerede fulgt undervisningen verden over og nå kan du, som dem, sette deg godt til rette og la hjertet og sinn forberede deg på å bli motivert og utfordret. Velkommen til lederdagene, sier hovedpastor Erhard Hermansen.


Bill Hybels er grunnlegger og hovedpastor i Willow Creek Community Church i Chicago. Han startet Global Leadership Summit i 1995, på bakgrunn av en Gudgitt påminnelse om å bidra til å løfte fram og utvikle nådegaven lederskap for den lokale menigheten

For andre år på rad inviterer Herøy Frikyrkje til lederdager med utgangspunkt i konferansen ”The Global Leadership Summit” (GLS) som Willow Creek menigheten i Chicago startet for mange år siden. Responsen etter lederdagene i 2010 har vært svært positive og vi har derfor store forventninger når vi på nytt inviterer til lederdager.

GLS vekker og kaller frem det aller beste i ledere. Effektive ledere er drivkraften bak forvandling. De setter ord på hva som er galt, setter mål, iverksetter tiltak, motiverer, utfordrer og får mennesker til å handle. Global Leadership Summit er mye mer enn en årlig ledertrening – det er blitt en konferanse som tenner hjertene til kristne som mener alvor, i denne verdensomspennende lederskapsbevegelsen. Ledere som representerer et fascinerende mangfold av folkeslag, kulturer, språk og kirkesamfunn, kommer sammen for å gi seg selv til oppgaven med å skape forsoning og gjenopprette vår ødelagte verden.

For mer informasjon og påmelding til lederdagene i Herøy Frikyrkje – les her!